Gebruikers handleiding


Montage CHAMP II

Stap 1. 

 

Als u uw bestaand gereedschap gaat verwijderen van de bosmaaier zult u uitkomen bij de basis van uw machine, een vlak plaatje met daarop een kleine verhoging, deze kan 2 maten hebben 20mm of 25,4 mm. Bij 20 mm zult u het verloop ringetje moeten gebruiken welke bij de CHAMPII geleverd word, deze is namelijk voorzien van een gat van 25, 4 mm. Bij gebruik van deze ring zal de CHAMPII gecentreerd op uw machine zitten.

 

Stap 2.

 

plaats de CHAMPII op het vlakke plaatje over de kleine verhoging. Gebruik uw eigen "linkse" moer of bout om deze vast te zetten op uw machine, zet hem goed stevig vast met uw eigen sleutel die bij de machine hoort ( bougie sleutel ) Op dezelfde manier zoals u uw mes vast zet. Overtuig u zelf ervan dat het stevig gemonteerd zit.

 

Stap 3.

 

Neem de onderzijde van de CHAMPII met de bijbehorende ring en draai deze enkele slagen in de basis van de CHAMPII. Neem vervolgens 1, 2 of 3 snijlijnen ( naar gelang u wilt gebruiken) en duw deze door de CHAMPII.

Draai het geheel met de hand verder aan ( linksom ) tot u niet verder kunt, zorg er daarbij wel voor dat de lijnen aan beide zijden evenveel uitsteken.

Neem vervolgens de 2 sleutels die bij de CHAMPII geleverd worden en draai hiermee de kop zo vast dat de lijnen er niet uit kunnen vliegen. Overtuig u zelf ervan dat het stevig gemonteerd zit.

 

Stap 4.

 

U bent nu klaar om de machine te gaan gebruiken. Als de lijnen op zijn en u wilt nieuwe installeren, draai eerst met de beide sleutels de kop los, neem de restanten van de lijn eruit ( gooi deze weg in een vuilnisbak, niet in de natuur )

Vervolgens duwt u de nieuwe lijn weer in de CHAMPII en zet alles weer goed vast.

 

Succes

 

 

Gebruik alle P.B.M's welke voorgeschreven zijn voor het gebruik met een bosmaaier. 

H.E.W. kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor verkeerd/onveilig gebruik van de CHAMPII.